Muistutus EsEs-appista

Olemme ottaneet käyttöön EsEs-appin kanoottien ja peräkärryn hallintaan. Samaa appia käytetään myös melontaan lähtöjen ja kaluston vaurioiden kirjaamiseen.

Appi toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella, mutta sitä on helpointa käyttää puhelimella. Klikkaa tätä linkkiä tai skannaa alla oleva QR-koodi puhelimesi kameralla päästäksesi appiin. Voit myös asentaa appin puhelimeesi, jolloin se on jatkossakin helposti käytettävissä. Kirjautuaksesi appiin käytä samaa sähköpostiosoitetta, johon olet saanut jäsenlaskun. Jos osoite ei toimi, lähetä sähköpostia osoitteeseen app(at)espooneskimot.fi ja kerro vaihtoehtoinen sähköpostiosoite. Jos et halua ladata appia puhelimeesi, voit käyttää venevajassa olevaa tablettia, joka sijaitsee ovien 1 ja 2 välissä.

Appissa on neljä päätoimintoa:
* Kaluston käyttö = Vastaa entistä vajakirjaa (Rekisteröidään, mikä kanootti otetaan käyttöön ja palautetaan käytön jälkeen.)
* Varaukset = Varauskirja (Varataan tietty kanootti esimerkiksi pidempää matkaa varten.)
* Vauriot = Korjausvihko (Ota kuva ja kuvaile mahdolliset vauriot.)
* Kalusto = Rekisteri seuran kanooteista ja peräkärrystä.

Varauskirjaa ja Korjausvihkoa ei enää käytetä. Vajakirjaa saa käyttää, jos appin käytössä on ongelmia tai verkkoyhteys on poikki. Kun olet ladannut appin puhelimeesi ja käytät sitä kaluston käytön rekisteröintiin, tietosi tallennetaan appiin. Näet omat melontatietosi, kun painat valikkonappia (kolme viivaa oikeassa yläkulmassa) ja valitset Oma käyttö. Samasta paikasta voit myös päivittää käyttäjäprofiilisi ja jakaa appin toiselle jäsenelle (QR-koodi löytyy).

Jäsenillassa 17.6. saat opastusta appin käyttöönottoon ja käyttöön. Tervetuloa!

Laajempi opas miten appi toimii, löytyy tästä linkistä.

https://eses-app.glide.page

Liity sähköpostilistalle

Pysy ajantasalla Eskimoiden asioista ja tapahtumista. Saat uutiset sähköpostiisi.